Team Angelo

Angelo.be wordt mogelijk gemaakt door een team van creatievelingen. Het wordt gerund door Angelo, Stijn, Thomas en Glenn en ondersteund door enkele vrienden van de show, zeg maar.
Wil je kennismaken met ons? Ontdek hieronder de gezichten achter het scherm.

Wie zijn wij?

 •  

  Angelo Dorny

  Angelo is founder en het gezicht van de onderneming. Van kleinsaf is hij in de tuin te vinden. Hij is het creatieve brein achter de producten in deze shop. Hij stelt de zadencollectie samen en kijkt graag door de lens van een fototoestel.

  Contact
 •  

  Stijn Zeebroek

  Stijn is getrouwd met Angelo en een operationeel manusje-van-alles. Hij is een administratieve duizendpoot en digital superhero - want altijd een oplossing klaar. In zijn vrije tijd ziet hij het vooral uit te houden met Angelo en zijn kronkels.

  Contact
 •  

  Thomas Cassiers

  Thomas is Angelo's rechterhand. Hij neemt mee de zakelijke leiding voor zijn rekening en is verantwoordelijk voor het groeiende B2B verhaal in ons bedrijf. Hij is gebeten door marketing en is vader van een tweeling.

  Contact
 •  

  Glenn Renard

  Glenn is het rekenwonder van onze vennootschap. Hij is een meester in finance, IT en het runnen/aansturen van dagelijkse activiteiten. Geen Excel bestand te ingewikkeld voor hem. Glenn is ook piloot in zijn vrije tijd.

  Contact

Onze vrienden

 •  

  Revista

  Revista is met Rosalien en Ruth onze partner in conceptuitwerking en vormgeving. Zij hebben onze prachtige zaadzakjes ontworpen en de nieuwe huisstijl bedacht. Ze zijn beiden dol op tuinieren.

  Website
 •  

  Tumbleweed & fireflies

  Eva Krebbers van Tumbleweed & Fireflies is een beetje onze huisfotografe geworden. We werkten eerder samen voor het maken van boeken en nu heeft ze ook onze brandingshoot verzorgd.

  Website
 •  

  Celcius

  Celcius is onze partner in webdesign en ontwikkeling. Dankzij hun vakkundigheid is deze website tot stand gekomen. Ze hielpen ons met het ontwerpen en op punt zetten van de shop.

  Website